benim kişisel kanaatim, orjinal döşemeyi her zaman tercih ederim görsel olarak da arabanın iç bütünlüğünü bozmuyor kılıf gibi
benim kılıf denen şeye bakışım şu ;
orjinal koltukları iyi bakarak ve mümkün olduğunca koruyarak kullanabildiğin kadar kullanacaksın, pert olunca güzel oturan- hatları düzgün ve rengi araçla uyumlu bir kılıf bulup takacaksın..
döşemeyi sürekli kılıfla kullanıp sıfır gibi muhafaza da etsen, üstünde güzel bir kılıfla da satsan araban aynı para edecek sonuçta,
kimse kılıf var diye fiyat düşmeye veya arabadan vazgeçmeye kalkışmaz , tabi gerçek amacı araba almaksa,
tabi bunlar benim zevkim,
siz kılıf kullanacaksanız mutlaka önerim- çok iyi dikim yapan bir döşemeci bulup arabanın koltuk yapısına birebir uyumlu bir iş dikmesini isteyin- bu iş 2-3 gün ve üzeri sürebiliyor bazen ama, inanın değiyor
bir arkadaşım tempra marka arabasına yaptırmıştı gaziosmanpaşada bir yerde- tavsiye üzerine gitmişti- keşke adını hatırlassam
orjinal koltuk döşemesinden hiç bir farkı yoktu dikilen işin..
hele hele üniversal kılıf takanlar yok mu- onu hiç anlamıyorum, 5 yaş büyük ablasının elbisesiyle gezen sünnet çocuğuna dönüyor araba